Подаруй солдату писанку

2015-04-02

/Files/images/20150403_111257.jpg

Подаруй писанку солдату!

На якусь мить усім присутнім здалося , що актова зала Східницької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 перетворилася у барвистий світ , який випромінював магічну гамму кольорів та відтінків. Це казкове диво, створене фантазією та умілими руками школярів , батьків та вчителів , – Великодня виставка писанок та різноманітних композицій, малюнків «Барви писанки». Саме вона послугувала прекрасною оздобою акції «Подаруй писанку солдату», організовану учнівським парламентом школи (президент – учениця 7 кл. Свищ Лілія), що відбулася 3.04.2015р.
Під час акції було проведено низку цікавих заходів .Школярі створили власноруч писанки, які склали в символічний кошик для воїнів – захисників України; його разом із привітаннями та побажаннями передадуть волонтерам , які цими днями відбудуть у зону АТО. Відправляючи писанки ,діти бажали найголовнішого : миру в Укрвїні та в усьому світі, а ще- аби усі захисники повернулися живими і здоровими до своїх домівок

Педагог – організатор школи Галина Романівна Мартинова, класні керівники Марія Григорівна Федьків (5кл.),Надія Мирославівна Федишин (7кл.),Надія Миколаївна Федишин (6кл.) підготували та провели літературно – театралізований виступ для учнів школи «О писанко ! Ти – символ України.» З великим натхненням, майстерністю, завзяттям діти прагнули донести до слухачів,що писанка – це символ життя, добра , любові та миру. Під час виступу школярі нагадали присутнім історію традиції святкування Великодня, релігійні обряди, пов’язані з писанкарством, продемонстрували шанобливе ставлення до народних звичаїв та традицій.

На завершення виступу діти привітали усіх присутніх із святом Світлого Воскресіння Христового!

Леся Мурак , вчитель Східницької ЗОШ І-ІІІ ст. №2,

Галина Мартинова, педагог-організатор школи

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi