• Ви знаходитесь тут:

  • новини
  • Новини
  • Наші випускники обирають майбутню професію

Наші випускники обирають майбутню професію

2015-05-06

/Files/images/WP_20150506_002.jpg Зусріч з доктором біологічних наук, професором Інституту високих технологій при Київському національному університеті ім.. Тараса Шевченка Давидовською Тамарою Леонідівною

Цього тижня до Східницької ЗОШ І – ІІІ ст.. №2 завітала доктор біологічних наук, професор Інституту високих технологій при Київському національному університеті ім.. Тараса Шевченка Давидовська Тамара Леонідівна. Вона заохочувала одинадцятикласників вступати до вузу, який представляє.

В основі створення у 2009 році Інституту високих технологій Київського національного університету імені Тараса Шевченка лежить ідея фундаментального міждисциплінарного підходу для підготовки науковців нового покоління.

Тамара Леонідівна цікаво розповіла про Інституту високих технологій, про завдання, які ставить ВУЗ перед собою , про висококваліфікований викладацький склад ІВТ, як відбувається навчальний процес у цьому інституті, сказала, що випускники ІВТ здатні розв’язувати складні проблеми сучасних природничих наук, проводити наукові дослідження, впроваджувати результати досліджень у високотехнологічні галузі, проводити спільно з провідними університетами світу, інститутами НАН України наукові дослідження з фізики, хімії, біології та відповідних високих технологій.

Наші випускники поринули у роздуми. Можливо , хтось – таки обере собі цей ВУЗ для втілення своїх заповітних мрій. Нехай щастить їм у всіх починаннях!

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi

  • педагог

    2015-05-20 17:33:31

    Посилання на новину про зустріч з випускниками нашої школи: http://iht.univ.kiev.ua/news/dopomozhemo-vipusknikam-obrati-maibutnyu-profesiyu...