• Ви знаходитесь тут:

  • новини
  • Новини
  • День учнівського самоврядування, присвячений Дню Вчителя

День учнівського самоврядування, присвячений Дню Вчителя

2015-10-02

/Files/images/IMAG0183.jpg День учнівського самоврядування, присвячений Дню Вчителя

02.10.2015 року в Східницькій ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбувся День учнівського самоврядування присвячений Дню Вчителя. Учні 11 класу проводили уроки, згідно розкладу, замінюючи педагогів - предметників, зокрема з таких предметів, як математика, українська мова та література, англійська мова, зарубіжна література, образотворче мистецтво, основи здоров’я, фізика, фізична культура, правознавство, музичне мистецтво.

Учні 5-10 класів радо зустріли «молодих вчителів». На перерві Президент шкільного учнівського самоврядування, а в цей день директор школи, Свищ Лілія провела нараду для вчителів - одинадцятикласників, на якій були присутні заступник директора з НВР Федишин Н. Мик. та педагоги -організатори Мартинова Г. Р. та Луцик Н. Я.

В приємній дружній атмосфері за «круглим столом» одинадцятикасники поділились враженням від того, як це бути в ролі вчителя, від проведених уроків, від своїх учнів, говорили, що праця вчителя важка, але дуже потрібна.

Закінчився День Учнівського Самоврядування літературно - музичною композицією, яку підготували учні 5 класу (класний керівник Солоненко Т. О.) та учні 11 класу (класний керівник Галущак А. В.) та музичний керівник школи Гавак О. М..

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi