"Козацькі забави" у нашій школі

2015-10-09

/Files/images/WP_20151009_006.jpg "Козацькі забави" у нашій школі

"Козацькі забави" у нашій школі

Напередодні свята Дня Захисника України 9 жовтня 2015 р. у нашй школі відбулося спортивно-мистецьке діство "Козацькі забави" під гаслом "Козацькому роду нема переводу". Учасники змагань - учні 6 і 7 класів.

Педагог-організатор Мартинова Галина Романівна та класний керівник 6 кл. Федьків Марія Григорівна підготували та провели конкурсну програму , що включала в себе різноманітні випробування, спортивні змагання( за сприяння учителя фізичного виховання Токмакова Анатолія Леонідовича), інтелектуальний конкурс "Знавці історії України", а також конкурс козацької пісні (за сприяння учителя музичного мистецтва Гавака Омеляна Миколайовича). Справжньою окрасою свята був виступ юних козачок – танок у виконанні учениць 6 класу «Козачок» , пісень про Україну у виконанні учениць Ілони Пронів, Лілії та Вікторії Яців, Соломії Бобрової.

Ведучими свята були уч. 10 кл. Гулієва Юлія та Осінчук Ірина.

Козацька Рада у складі учнів 10 кл. Журавчака Назарія та Гулича Романа, учителя Проня Богдана Євгеновича підводила підсумки змагань та нагороджувала усіх учасників змагань медалями та Грамотами.

Хоч які б не були серйозні конкурси та випробування, у «Козацьких забавах» перемогла дружба!

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi